Praćenje na trgovima u gradovima diljem Hrvatske: Tuga među navijačima

navijačima

Šokantan poraz hrvatske nogometne reprezentacije na Olimpijskom stadionu u Berlinu izazvalo je tugu i razočaranje među navijačima koji su ih pratili u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni hrvatski gradovi organizirali su praćenje utakmice na trgovima, na kojima su se okupili brojni navijači. Nažalost, hrvatska nije uspjela pobijediti Španjolsku. Ali pred Vatrenima su još dvije utakmice, prvo protiv Albanije, a zatim protiv Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.