Pred U21 vrstom derbi skupine i borba za prvo mjesto

Foto: fah

Hrvatska U21 reprezentacija danas od 18 sati u okviru kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo 2023. godine u Varaždinu igra protiv Norveške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Norveška je težak protivnik, vjerojatno najteži u ovoj grupi. Ne teže nekoj igri, ali dosta su fizički jaki, igraju na duge lopte, imaju dobre skakače. No, mi imamo našu igru, pokušat ćemo se nametnuti i mislim da smo kvalitetniji, istaknuo je Josip Šutalo, koji je dodao da činjenica da ova reprezentacija nije primila pogodak u prve dvije utakmice dosta znači svima.

Hrvatska je u prve dvije kvalifikacijske utakmice upisala dvije pobjede, najprije je u gostima pobijedila Finsku sa 2-0, a onda i Azerbajžan kod kuće s istim rezultatom. u skupini A na vrhu ljestvice je Norveška sa šest bodova i najboljom gol razlikom, druga je Austrija s istim brojem bodova, a toliko ima i treća Hrvatska.

Nakon Norveške, 12. listopada hrvatska U 21 reprezentacija gostuje u Azerbajdžanu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.