Site icon narod.hr

Predsjednik Fiorentine: ”Naš trener je imao koronavirus a da ja o tome pojma nisam imao”

Foto: fah

Predsjednik Fiorentine, Rocco Commisso, potvrdio je da je trener spomenutog kluba iz Firence, Beppe Iachini, bio zaražen koronavirusom a da to on, kao predsjednik kluba, nije ni znao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Italija je jedna od najviše pogođenih zemalja svijeta pandemijom, ipak, nogomet će se nastaviti igrati već ove sezone i na Apeninskom poluotoku. U Fiorentini se dosad znalo da su bili zaraženi Dušan Vlahović, Patric Cutrone i članovi liječničke ekipe.

No, predsjednik Fiorentine, Commisso, je kazao:

“I naš trener je također imao virus, a ja to nisam znao. Ima svu moju podršku…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Iachini je drugi trener u talijanskoj Serie A zaražen koronavirusom, a imao ga je još i trener Atalante iz Bergama, Gian Piero Gasperini, koji tvrdi da se zarazio još u ožujku, da je imao virus saznao je tek nedavno, kada je prilikom testiranje ustanovljeno da ima antitijela.

Kako smo već spomenuli nogomet se na Apeninskom poluotoku nastavlja nakon gotovo tri mjeseca pauze i to 12. lipnja. Najprije je na rasporedu utakmica Kupa Italije između Juventusa te Milana, Serie A počinje tjedan dana nakon toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version