Pregovori u tišini: Real poslao i službenu ponudu za Mbappea

epa09274454 Kylian Mbappe (R) of France in action against Toni Kroos (L) of Germany during the UEFA EURO 2020 group F preliminary round soccer match between France and Germany in Munich, Germany, 15 June 2021. EPA/Lukas Barth-Tuttas / POOL (RESTRICTIONS: For editorial news reporting purposes only. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)

Kako se i očekivalo Real Madrid poslao je i službenu ponudu za igrača PSG-a Kyliana Mbappea. Francuski reprezentativac nezadovoljan je u Parizu te ga mnogi smatraju remetilačkim čimbenikom na Parku Prinčeva, na kojem je inače sjajna atmosfera poslije dolaska Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi smatraju kako si PSG dolaskom već spomenutog Argentinca može dopustiti prodaju jedne od brojnih zvijezda, posebno ako je ta zvijezda nezadovoljna, kao što je to nezadovoljan Mbappe, koji samo ruši atmosferu u svlačionici. Mbappe je u nekoliko navrata odbijao produljiti ugovor s PSG-om te je izgledno da bi on do kraja ljetnog prijelaznog roka, dakle, do 31. kolovoza, mogao napustiti Park Prinčeva. Nije tajna da želi u Madrid, točnije u Real, koji ne krije svoje zanimanje za francuskog reprezentativca koji se ne prošlom Europskom prvenstvu nije proslavio. Stižu informacije o navodnoj ponudi Reala koja bi trebala biti sasvim dovoljna. Real je navodno PSG-u ponudio čak 186 milijuna eura za Mbappea, a s obzirom na sve ako su takve informacije točne realno je očekivati završetak posla u vrlo, vrlo skoro vrijeme.

Ako bi se spomenuti transfer ostvario Mbappe bi Pariz napustio za isti iznos za koji je u njega i došao iz Monaca 2017. godine kao drugi najskuplji nogometaš u povijesti poslije suigrača Neymara, koji je, podsjetimo, stigao iz Barcelone.

Kako piše dio medija u tišini se pregovori Reala i PSG-a odvijaju, Mbappe je već neko vrijeme zapravo mislima u Relu, zbog čega je i odbijao produljiti ugovor s PSG-om. Podsjetimo, Mbappe ima ugovor s Realom do ljeta 2022. godine i ovo će biti posljednja šansa da klub od njega nešto zaradi s obzirom kako će na kraju sezone, kada bude slobodan, moći otći besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema nekim informacijama Real nikad nije bio bliži ovom velikom transferu, koji već duže vrijeme želi ostvariti. Kako će se sve odvijati pokazat će predstojeći dani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.