Site icon narod.hr

Prekinut pobjednički niz: Hrvatska remizirala s Austrijom

Foto: HNS

Nakon šest uzastopnih pobjeda, mlada hrvatska nogometna reprezentacija ubilježila je prvi remi u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo odigravši neriješenih 0:0 s Austrijom u Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na krilima savršenog niza u dosadašnjem dijelu kvalifikacija, izabranici Igora Bišćana dočekali su u Varaždinu jednog od izravnih konkurenata za prvo mjesto, nacionalnu selekciju Austrije.

Foto: HNS

U obostrano borbenom dvoboju pogodaka naposljetku nije bilo, a Hrvatska je petnaestak minuta prije kraja stvorila nekoliko dobrih prigoda. Palaversa je pritom zatresao gredu, no samu je završnicu Hrvatska morala odigrati bez isključenog Kačavende, koji je dobio drugi žuti karton.

Mladi Vatreni na tablici vode s četiri boda i utakmicom više od drugoplasirane Norveške, kod koje će gostovati u lipnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za četiri dana Hrvatska će dočekati Finsku, također u Varaždinu.

Kvalifikacije za EP U-21, Skupina A:
1. Hrvatska 19 (7)
2. Norveška 15 (6)
3. Austrija 13 (8)
4. Finska 10 (6)
5. Azerbajdžan 4 (7)
6. Estonija 0 (8)

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version