Site icon narod.hr

Prekinuta utakmica Standard – Anderlecht registrirana rezultatom 5:0

Foto: snimka zaslona

Disciplinska komisija Belgijskog nogometnog saveza registrirala je prekinutu utakmicu Standard – Anderlecht rezultatom 5-0 za domaćine i pritom kaznila Anderlecht jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica 4. kola Lige za prvaka belgijskog prvenstva između Standarda iz Liegea i Anderlechta, koja je igrana 12. travnja, prekinuta je u 30. minuti pri vodstvu Standarda 2-0 jer su gostujućih navijača ubacivali u teren baklje i petarde.

Standard je poveo 2-0 golovima Marina (22) i Mpokua (29-11m), a takav rezultat nije se svidio navijačima Anderlechta koji su zasuli travnjak zapaljivim sredstvima.

Glavni je sudac nekoliko puta upozoravao kako će, ukoliko se neredi ne smire, prekinuti utakmicu, a kako su se gostujući navijači oglušili na ta upozorenja odlučio je prekinuti dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je registrirana rezultatom 5-0, a Anderlecht je kažnjen i sa 5.000 eura, te igranjem jedne utakmice pred praznim tribinama. Kažnjen je i Standard i to sa 3.500 eura zbog bakljade njegovih navijača.

Na ljestvici trenutačno vodi Genk sa 47 bodova, Club Brugge je drugi sa šest bodova manje, Antwerpen je treći sa 38 bodova, a zatim slijede Standard (36), Anderlecht (27) i Gent (26).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version