Site icon narod.hr

Preminuo ugledni sportski novinar (48): Objavio fotografiju sebe na respiratoru i napisao ”Mislio sam da sam neuništiv”

Foto: Twitter

Posljednja tri tjedna borio se s koronavirusom, no, nije izdržao… Bolest je bila jača. Naime, preminuo je ugledni američki fotograf Anthony Causi u 48. godini, bolovao je od dijabetesa, a iza sebe je ostavio suprugu te dvoje male djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nikad nisam mislio da mi se može dogoditi nešto ovako. Mislio sam da sam neuništiv”, napisao je Causi 22. ožujka kada je i hospitaliziran i kada je objavio i svoju posljednju fotografiju na Instagramu. Na fotografiji se Causi nalazi u bolnici, na respiratoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veteran fotografije je 25 godina pratio sportske klubove u New Yorku radeći za New York Post.

Podsjetimo, Anthony Causi je bio, između ostaloga, kroničar New York Yankeesa , New York Metsa, New York Giantsa, New York Jetsa, New York Knicksa, New York Rangersa, ali i i drugih natjecanja poput UFC-a.

”Anthony Causi bio je naš kolega, naš prijatelj i sjajan novinar”, rekao je Stephen Lynch, glavni urednik New York Posta.

”Jednostavno, bio je jedan od najboljih sportskih fotoreportera u New Yorku, snimajući sve glavne trenutke u posljednjih 25 godina”, dodao je Lynch, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version