Site icon narod.hr

Preokret na San Siru: Nakon sjajnih rezultata Milana Stefano Pioli ostaje trener, Rangnick ne dolazi…

Foto: fah

S obzirom kako Milan igra odlično i u skladu s igrama ostvaruje i rezultate u Serie A posve očekivano na San Siru došlo je do preokreta. Naime, aktualni trener Stefano Pioli ostaje za kormilom jednog od najvećih klubova Europe svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelništvo AC Milana odlučilo je raskinuti dogovoreni ugovor s njemačkim stručnjakom Ralfom Rangnickom. Dakle, na klupi Milana ostat če Pioli, koji će produžiti suradnju do lipnja 2022. godine s Milanom, a do ovakvog raspleta je došlo nakon fantastičnih igara Rossonera u drugom dijelu sezone. Pioli je na kraju ispao najveći dobitnik, iako su ga mnogi otpisali. Sjajno vođenje momčadi, sjajni rezultati, donijeli su Pioliju novi ugovor.

Rangnick će ostati u RB Leipzigu, za koji igra i bivši igrač Dinama, Dani Olmo.

“Zajednički je odlučeno da Ralf Rangnick neće doći u Milan. Klub i Rangnick složili su se da sad nije pravo vrijeme da on dođe u klub. Zbog toga, kao i zbog odličnih rezultata aktualnog trenera Stefana Piolija zajednički je odlučeno da Ralf neće preuzeti ulogu trenera u Milanu”, kazao je Marc Kosicke, inače agent njemačkog trenera, u razgovoru za Bild i Kicker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version