Site icon narod.hr

Priča o Ćorlukinoj kapici: Istjerao nas je kad smo je pokazali, a onda smo mu rekli ‘Ma stavi ju. Bit ćeš glavni, Čarli, bit će štos’

Foto: Twitter

Dr. Boris Nemec oprostio se od Hrvatske nogometne reprezentacije. Povodom toga za Radio Rijeku prisjetio se anegdote kad je na Europskom prvenstvu 2016. u Francuskoj Vedran Ćorluka nosio vaterpolsku kapicu zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ćorluka je zadobio ozljedu, posjekotinu na nezgodnom mjestu na glavi i nikako ne možeš zaustaviti krvarenje. Na čelu, npr., staviš flaster, zaviješ i učvrstiš. Međutim, to je bilo više na tjemenu. Tako da bi se zavoj koji smo stavili pomaknuo kad bi udario loptu glavom i naguravao se s igračima te je opet krvario. Oglavak je jako pun krvnih žila i jako krvari”, ispričao je Nemec.

“Na poluvremenu smo mu to sašili, no opet je udario loptu i krenulo je krvarenje. Zatim je trebalo mirovati, ali on nije mogao kao stožerni igrač. Mi smo zatim razmišljali da mu neka kapa treba, onda se Nderim Redžaj sjetio: ‘A da mi nabavimo vaterpolo kapicu?’ Ja kažem da je to izvrsna ideja i zovem Matešu da pitam da l’ može neku kapicu poslati, ona je došla za nekoliko dana”, prisjetio se pa dodao:

“Ali kad smo Ćorluki to dali, on nas je istjerao: ‘Svi će mi se smijati!’ Onda je kolega Bahtijarević rekao: ‘Ma bit ćeš glavni, Čarli, bit će štos.’ Zavezao je on kapicu i svi se počeli smijati. No stavio ju je na utakmici i postala je hit.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version