Prijem gradonačelnika Zagreba u palači Dverce za organizatore i legende Zlatne piruete

Foto: fah

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak je u palači Dverce organizirao prijem za sve one koji su zaslužni što ovih dana u Domu sportova slavimo 50. rođendan Zlatne piruete Zagreba, najstarijeg svjetskog natjecanja u umjetničkom klizanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednicu Hrvatskog klizačkog saveza, Moranu Paliković Gruden, direktoricu natjecanja Melitu Juratek Cipek i njihove suradnike na ovom velikom projektu, ali i neke od najvećih legendi ovog sporta kod nas te dugogodišnje klizačke radnike, u Dvercu je ugostila Mila Jelavić, zamjenica pročelnika za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba.
A ovo je bila i sjajna prigoda da predsjednica Hrvatskog klizačkog saveza uruči zahvalnice svima onima zaslužnima za višegodišnju suradnju na zajedničkom zadatku očuvanja tradicije Zlatne piruete Zagreba.

“Hvala na sjajnoj suradnji između Grada Zagreba i Vas organizatora ovog velikog natjecanja. Želim Vam da dočekate i još barem 50 godina”, poželjela je Mila Jelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.