Pripreme za Europsko prvenstvo u rukometu: Otpali Pavlović i Vuglač, priključio se Šime Ivić

Hrvatski rukometni reprezentativci Domagoj Pavlović i Mario Vuglač zbog ozljeda su morali prekinuti pripreme za skorašnje Europsko prvenstvo i otpali su s popisa kandidata za nastup u Poljskoj, a reprezentaciji se priključio Šime Ivić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnički tim na čelu s dr. Krešimirom Rotimom utvrdio je kako se kod srednjeg vanjskog PPD Zagreba Domagoja Pavlovića radi o diskopatiji lumbalnog dijela kralježnice. Pavlovićeva ozljeda zahtijeva daljnje terapije te on, nažalost, neće konkurirati za odlazak u Poljsku, koja je od 15. do 31. siječnja domaćin Europskog prvenstva.

Mario Vuglač je na posljednjem treningu osjetio snažne bolove u već operiranom ramenu lijeve, šuterske ruke te ga čeka pauza i oporavak, zbog čega je izbornik Željko Babić već danas reprezentaciji ponovno priključio 22-godišnjeg Šimu Ivića, desnog vanjskog RK Celje Pivovarna Laško, u čijem je dresu u Ligi prvaka ove sezone postigao 32 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.