Privremeni trener Dinama Kopić: Očekujem da već protiv Hajduka budemo na pravoj razini

kopić
Foto: fah

Željko Kopić predstavljen je danas na Maksimiru kao privremeni trener Dinama nakon što je jučer, poslije poraza od Rijeke u polufinalu Kupa, ostavku podnio Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– S Damirom sam bio u svakodnevnom kontaktu, vodili smo puno razgovora o funkcioniranju cijele nogometne strukture i sigurno je da sam upoznat s velikim brojem stvari vezanih za momčad, ali sigurno da je to drukčije kad uđeš u svlačionicu i osjetiš igrače, tako da će mi trebati malo vremena, rekao je Kopić, piše HRT.

Na Krznarovo mjesto došao je trener koji ima iskustvo vođenja hrvatskih klubova i jednu inozemnu sezonu u ciparskom Pafosu. Trenersku karijeru u seniorskom nogometu počeo je u Lučkom, a nastavio na klupama Cibalije, Zagreba, Slaven Belupa i Hajduka, kojega je vodio u 34 utakmice od studenog 2017. do rujna 2018. godine. Upravo će Hajduk biti sljedeći Dinamov suparnik. Već u nedjelju (17.30 sati) Splićani stižu na Maksimir i novog trenera čeka “vatreni” debi s Dambrauskasovim momcima, koji su u velikom zamahu:

– Protiv Hajduka očekujem kvalitetnu utakmicu. Jako dobro poznajemm mentalitet Hajduka i sve što se oko Hajduka događa, i kad je dobro i kad nije. U zamahu su. Pratio sam rad Dambrauskasa, a mi ćemo napraviti apsolutno sve da budemo na pravoj razini. Ja u ovu ekipu vjerujem, ona ima kvalitetu koju je često i pokazivala, iako se negdje po putu ta nit koja te košta rezultata izgubila. No moja vjera u svlačionicu je potpuna. Siguran sam da ćemo već u nedjelju biti na razini na kojoj moramo biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.