Na proljeće Kramarićev klub igrat će oslabljen: Bayern dogovorio transfer Hoffenheimova napadača Wagnera

Foto: fah

Kramarićev Hoffenheim će u zimskom prijelaznom roku ostati bez napadača Sandra Wagnera (30), koji će karijeru nastaviti u Bayernu, objavili su u ponedjeljak njemački mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern će Hoffenheimu platiti 15 milijuna eura odštete za Wagnera, koji je karijeru počeo baš u bavarskom klubu.

Wagner je prošao omladinski pogon Bayerna, ali je u prvoj momčadi bavarskog kluba proveo samo jednu sezonu (2007–2008) u kojoj je skupio tek četiri nastupa. Nakon toga često se selio, igrao je za Duisburg, Werder Bremen, Kaiserslautern, Herthu, Darmstadt, a od ljeta 2016. je u Hoffenheimu gdje pruža dobre partije koju su ga ove godine dovele i do njemačke reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.