Prosinečki kritizirao HNS, Zdravka Mamića i Luku Modrića…

Foto: fah

Robert Prosinečki dao je intervju Večernjem listu povodom 58. rođendana ovog lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je kako misli da su najveći hrvatski igrači Davor Šuker i Luka Modrić.

Uputio je kritike izborniku Anti Čačiću.

“Kada je dopustio igračima da imaju slobodu, oni su na prvom turniru vratili. No, problem je u tome što, kada ne ide, ne reagira, nema plan B”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onda se usmjerio na HNS i Mamića.

“Treba nam potpuno novi početak, potpuno novi ljudi. Nogomet nam je u genima, uvijek smo ga znali igrati, ali nisu nas znali voditi”, ističe o HNS-u.

“Sada bi ga svi cipelarili, ja neću. Moji se stavovi znaju, napravio je puno lošeg za naš nogomet. To kako se ponašao u sudnici doista je cijela tuga hrvatskog društva”, kaže o Mamiću, te o Modriću dodaje: “Sve mu to skupa nije trebalo, ali jednostavno mu nije dorastao”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.