Prva HNL: Inter u utakmici punoj preokreta do pobjede nad Cibalijom

Foto: fah

U prvoj utakmici 19. kola Prve HNL u Zaprešiću su nogometaši Intera u utakmici punoj preokreta pobijedili Cibaliju s 3-2 (1-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je poveo nakon svega 40-tak sekundi kada je nabačaj Komnena Andrića u mrežu glavom iz blizine sproveo Vlatko Blažević. Vodstvo domaćih trajalo je svega deset minuta kada je solo-akciju Tomislava Štrkalja golom okončao Ivan Galić, koji se duboko u sudačkoj nadoknadi prvog dijela nakon udarca s kuta još jednom u strijelce za preokret Vinkovčana.

U 49. minuti Frane Ikić ruši Igora Postonjskog u kaznenom prostoru, a Komnen Andrić zabija s “bijele točke”. U 68. minuti crveni karton je dobio gostujući igrač Zvonimir Milić, a samo dvije minute kasnije Inter opet dolazi do pobjede novim golom Vlatka Blaževića.

Inter je peti s 26 bodova, a Cibalia je ostala osma s 17 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred 100 gledatelja na stadionu ŠRC Zaprešić sudio je Pečarić iz Zagreba.

Strijelci: 1-0 V. Blažević (1), 1-1 Galić (10), 1-2 Galić (45+2), 2-2 Andrić (50pen), 3-2 V. Blažević (70)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.