Prvak Europe bi pojačanje, ali: Jesu li Bayern i Salihamidžić podcijenili Kramarića kao što su to učinili s Kovačem?

Foto: fah

Prema pisanju njemačkih medija Bayern je navodno zainteresiran za dovođenje Andreja Kramarića, hrvatskog reprezentativca, koji ih je deklasirao u dresu Hoffenheima prije nekoliko dana. Ili je to barem bio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, 29-godišnji hrvatski napadač posljednjih mjeseci briljira u Bundesligi te je jedan od najboljih napadača jedne od najjačih nogometnih liga svijeta. Uostalom, Bundesliga je iznjedrila europskog prvaka a Krama zabija golove kao na tekućoj vrpci. Nažalost, zasad još uvijek ne i u dresu hrvatske reprezentacije, no uskoro će ponovno imati priliku.

Međutim.

,Bayern i Hasan Salihamidžić, koji uglavnom klima glavom na sve ono što mu servira Karl-Heinz Rummenigge, odustali su od dovođenja Hrvata nakon svote koju je objavio Kramarićev Hofenheim, koji od Bayerna traži 40 milijuna eura, a što je zapravo puno, puno manje nego novac koji se ovog ljeta spominjao kad su odlasci i dolasci najvećih nogometnih zvijezda diljem Europe u pitanju. Drugim riječima, Bavarci bi se pojačali, a da to adekvatno ne plate. Jesu li zapravo Salihamidžić i Bayern podcijenili hrvatskog napadača, kao što su svojedobno bili nekorektni prema hrvatskom treneru Niki Kovaču, koji je nedavno bavarskom klubu donio dvostruku krunu i koji je postavio temelje ovako moćnog Bayerna?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno Bayern ne želi potrošiti 40 milijuna eura za nogometaša koji bi, kako tvrde, bio pričuva Poljaku Robertu Lewandowskom. Zašto misle da se Kramarić ne bi uspio izboriti za mjesto u prvih 11? Kako bilo, priča o ovom transferu je završena, barem zasad te će Kramarić ostati u Hoffenheimu gdje igra odlično, pa tako ruši i prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.