Site icon narod.hr

Prvi čovjek francuskog nogometa o Deschampsu: ‘Govorimo o čovjeku koji nam je donio puno radosti’

Foto: fah

Francuska nogometna reprezentacija ispala je u osmini finala Europskog nogometnog prvenstva od Švicarske iako je kao najveći favorit stigla na turnir. Ispali su zbog fanatične borbenosti Švicaraca i činjenice da su ih izbornik te igrači podcijenili. Kad podcijeniti protivnika u jednoj takvoj utakmici, koja nema popravka, nema uzvrata, može se dogoditi i da izgubite. Francuzima je ovo prava i zaslužena lekcija. Vodili su 3:1, a onda su nakon jedanaesteraca ispali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, nakon ispadanja od Švicaraca, dakle, ne od Španjolaca, Engleza ili Italije, pokrenuo se razgovor o sudbini izbornika Didiera Deschampsa, loptu na zemlju je spustio predsjednik Francuskog nogometnog saveza Noel Le Graet, koji je u razgovoru za Le Figaro istaknuo da o svemu mora razmisliti i on i izbornik Deschamps.

“Didier mora razmisliti, kao i ja. Naći ćemo se negdje izvan kancelarija saveza, provesti dan zajedno, shvatiti tko što želi”, rekao je prvi čovjek francuskog nogometa te je dodao kako želi znati kako se osjeća izbornik Francuske te je li motiviran za nastavak suradnje.

“Govorimo o čovjeku koji nam je donio mnogo radosti i odveo nas do pobjede na Svjetskom prvenstvu 2018. godine. Čekat ću, razgovarati s njim o Europskom prvenstvu. Želim znati kako se osjeća, da li je motiviran. Isto vrijedi i za mene”, poručio je Le Graet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version