Site icon narod.hr

Prvi favorit Roland Garrosa: Rafael Nadal o savršenstvu u sportu…

epa08708326 Rafael

Španjolski tenisač, Rafael Nadal, najveći je favorit Roland Garrosa, turnira na crvenoj zemlji Pariza, koji je u tijeku. Španjolac je u drugom kolu ”pomeo” Mackenzie McDonalda. Naime, Rafa je slavio u tri seta, bilo je 6:1, 6:0, 6:3, na pitanje novinara da li se doista radilo o savršenom meču kazao je da savršenstvo u sportu ne postoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Savršenstvo je teška stvar, složena riječ. Vjerujem da u sportu, a posebno u tenisu, savršenstvo zapravo ne postoji”, kazao je Nadal te je dodao:

“Uvijek ćete pogriješiti, a idealan ili blizu idealnog meča je onaj u kojem pobjeđujete. Kada pobijedite imate priliku igrati sljedeći dan. To je cilj našeg sporta”, poručio je Nadal.

Podsjetimo, u 3. kolu Roland Garrosa drugi tenisač svijeta igrat će protiv Stefana Travaglije. Naravno, Španjolac je favorit, pogotovo što je poslije drugog kola pojačan dojam kako se vraća u onu staru formu, pobjedničku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version