Site icon narod.hr

Prvi kiks Dinama u prvenstvu, remi u Varaždinu

Varazdin 05.0782022. SuperSport Hrvatska nogometna liga 4. kolo između Nk Varazdin i GNK Dinamo. Na slici Urata i Moharrami foto HINA/ Marko JURINEC /

U prvoj utakmici 4. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige nogometaši Dinama su na gostovanju u Varaždinu kod istoimenog domaćina odigrali 1-1 i tako izgubili prva dva boda u novoj sezoni hrvatskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario Špikić je u prvoj minuti sučevog dodatka na kraju prvog poluvremena glavom poslao loptu u mrežu nakon ubačaja Petra Bočkaja s lijeve strane i tako donio vodstvo Dinamu. Varaždin je do izjednačenja došao u 63. minuti, kad je na asistenciju Herrere Michele Šego s 14 metara pogodio pokraj nemoćnog Livakovića.

U subotu su na rasporedu nove dvije utakmice 4. kola u kojima će Slaven Belupo ugostiti Šibenik od 18.55 sati, dok će od 21 sat u Puli igrati Istra 1961 i Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version