Site icon narod.hr

Prvi slučaj koronavirusa u bosanskohercegovačkom nogometu…

Foto: fah

U susjednoj Bosni i Hercegovini također raste broj oboljelih od koronavirusa. Kako pišu mediji u BiH, zaražen je i prvi čovjek FK Igmana iz Konjica, Džahid Muratbegović. Radi se o prvom slučaju koronavirusa u nogometu susjedne Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Igman je član Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, što je druga liga po rangu u susjednoj državi, svojim ulaganjima Muratbegović je najviše pomagao u održavanju kluba.

Džahid Muratbegović se zarazio prije pet dana kada je njegova tvrtka, koja je smještena u Konjicu, organizirala proslavu povodom 70 godina postojanja. Naime, na proslavi je bio jedan direktor iz Srbije, koji je, što se kasnije pokazalo, pozitivan na koronavirus.

Spomenimo kako je proslavi nazočilo malo manje od 200 ljudi, bili su na proslavi i premijer vlade FBiH Fadil Novalić i ministar Nermin Džindić. I oni su testirani na opasni virus, no, njihovi su nalazi bili negativni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version