PSG uoči derbija s Lilleom bez Mbappea, Messi propustio trening

epa09532874 Paris Saint Germain's Kylian Mbappe (R) of PSG in action against Leipzig's Brian Brobbey during the UEFA Champions League group A soccer match between Paris Saint-Germain (PSG) and RB Leipzig in Paris, France, 19 October 2021. EPA/Christophe Petit Tesson

Nogometaši PSG-a se pripremaju za derbi susret 12. kola francuske Ligue 1 kada u petak na domaćem terenu dočekuju aktualnog prvaka Lille.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za utakmicu je sigurno otpao Kylian Mbappe, koji ima infekciju uha, grla i nosa. Po objavama iz kluba Mbappe će se treninzima vratiti idući tjedan, a u četvrtak s momčadi nije trenirao ni Lionel Messi, koji ima problema s bolovima u mišiću i njegov je nastup protiv Lille upitan.

“Zbog predostrožnosti smo odučili da ne trenira. Hoće li Messi zaigrati protiv Lillea još ne znamo, o tome ćemo odlučiti na dan utakmice”, izjavio je trener PSG-a Mauricio Pochettino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.