Site icon narod.hr

Pulska Arena ponovno tema u boksačkom svijetu: ‘Hrvatska je opcija u ovom trenutku i dio je nekih razgovora’

Foto: Twitter

Sve se više govori o Puli kao mogućem domaćinu spektakularnog boksačkog meča za prvaka u teškoj kategoriji između Anthonyja Joshue i Kubrata Puleva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matchroom Boxing i Eddie Hearn, koji stoje iza Anthonyja Joshue, ranije nisu spominjali lokaciju i datum, ali sada je došlo do promjene.

“Ne bi li bilo sjajno da prođemo kroz ovo sve i organiziramo veliku borbu za teškašku titulu u Ujedinjenom Kraljevstvu, i to ove godine. To je naš cilj i tek ako nam to propadne, gledat ćemo druge opcije kojih ima širom svijeta”, rekao je Hearn za Sky Sports.

“Hrvatska je opcija u ovom trenutku i dio je nekih razgovora. Joshuu u ringu očekujem već u rujnu, a na jesen bi mjere trebale biti ublažene dovoljno da se borba može održati”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version