Site icon narod.hr

Pušnik: Dinamo je još uvijek najjači hrvatski tim, ali to ne znači da ih ne možemo pobijediti

Foto: fah

Prošlo je manje od dva mjeseca otkad je Dinamo na Poljudu sa 4:0 pobijedio Hajduk. Sada se sastaju u nedjelju u Zagrebu (17 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marijan Pušnik, trener Hajduka, pokušat će se iskupiti.

“Igračima sam rekao da kakav god rezultat bio, u ponedjeljak će isti igrači i trener biti tu. Utakmica jest važna, ali nije životna”, rekao je Pušnik na konferenciji za novinare.

“Nismo ni prvu utakmicu u prvom poluvremenu igrali loše, bili smo ravnopravni. Sada smo malo uigraniji, fizički spremniji, ali daleko je to još od onoga što očekujem od Hajduka.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znam kako Petev igra, ali jedno je kako će on igrati za par mjeseci, a nešto drugo koliko će on toga uspjeti napraviti u dva, tri treninga. Mislim da neće biti puno promjena u njihovoj igri, a sustav će biti sličan onome otprije. Soudani i Fernandes su najopasniji, s krila ulaze unutra, a bekovi Pivarić i Stojanović rade pomutnju. Možda nisu u dobroj formi, ali su još uvijek najjači hrvatski tim. Međutim, to ne znači da ih ne možemo pobijediti. Gledao sam Dinamo protiv Juventusa. To je neki drugi svijet, protivnik je bio jedan od najboljih timova na svijetu. ”

“Trebamo poštovati povijest i Dinamo, ali brojevi su tu da se promijene. Momci su spremni, dižemo se. Opasni smo u napadu, možemo puno trčati u sredini, a ako obrana bude na nivou to je to.”

“Jedno je što ja kažem novinarima i što je realno, a drugo je ono što kažem igračima u svlačionici. Tamo ih svakako dižem i tamo znaju tko je najbolji”, zeključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version