Pušnik nakon ispadanja Hajduka: Idemo dalje, bit će ovo dobra sezona

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Hajduka nisu se uspjeli plasirati u natjecanje po skupinama Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitke momcima na dobro odigranoj utakmici, zaista su se lavovski borili. Isto tako, hvala navijačima koji su nas bodrili do posljednjeg trena. Jedanaesterci su uvijek lutrija, a Izraelci su danas bili sretniji. Ali idemo dalje, glavu gore! Ja sam zadovoljan s onime što su moji igrači pokazali. Ipak znamo tko je Maccabi Tel Aviv”, rekao je trener Hajduka Marijan Pušnik.

“Kritičara će uvijek biti, ali mi znamo da smo na dobrom putu, tek smo počeli raditi, tri mjeseca smo zajedno i mislim da će ovo biti dobra sezona. Sada se okrećemo prvenstvu. Tamo trebamo postići što više i što bolje”, dodao je.

“Nema tu puno filozofije, ispali smo, ali idemo dalje. Već u nedjelju je nova utakmica. Ako nastavimo igrati kao danas, bit će dobro”, zaključio je Pušnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.