Rabiot kao zamjena za Pogbu

Foto: fah

Engleski nogometni velikan Manchester United pronašao je zamjenu za Paula Pogbu, ukoliko francuski veznjak ovoga ljeta napusti Old Trafford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto Pogbe u redove ‘Crvenih vragova’ dolazi njegov sunarodnjak Adrien Rabiot kojem je istekao ugovor s Paris Saint-Germainom. ManU je Rabiotu ponudio 200.000 eura tjedne plaće te dodatnih pet milijuna eura.

Rabiot je propustio drugi dio sezone nakon što je odbio trenirati i produžiti ugovor s Parižanima nakon čega je suspendiran.

U zimskom prijelaznom roku bio je korak do prelaska u Barcelonu, no transfer je propao, kako prenose španjolski mediji, zbog njegovih nerealnih zahtjeva. O njegovoj karijeri brine se majka Veronique, koja mu je također zbog financijskih razloga, upropastila i transfer u Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki interes za njegove usluge pokazali su Bayern i Tottenham, no ponuda s Old Trafforda je najizdašnija.

Rabiot bi na Old Traffordu trebao zamijeniti Paula Pogbu koji je navodno prihvatio ponudu Real Madrida od 12 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.