Site icon narod.hr

Rakitić: Kada krenemo napadati, s igračima koje imamo, možemo napraviti puno toga

Foto: fah

Barcelona je golovima Messija i Suareza preokrenula utakmicu protiv Seville. Ivan Rakitić je odigrao 73. minuta, a s terena je ispraćen ovacijama svojih bivših navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Protivnik je jako težak, ali mi smo obavili sjajan posao. Pobjeda je zaslužena, za naše je zajedništvo dobro što smo pobijedili. Utakmica je bila dobra, ritam je bio dobar. Na poluvremenu smo razjasnili neke stvari i nakon toga smo imali puno više kontrole na terenu, igrali smo lakše. Kada krenemo napadati, s igračima koje imamo, možemo napraviti puno toga. Mogli smo na kraju do još kojeg pogotka,” rekao je Ivan Rakitić nakon utakmice.

“U drugom smo poluvremenu pokušali promijeniti neke stvari, usporiti igru. Ali vidjeli ste i sami koliko je to teško bilo. Izdvojio bih nastup Denisa Suareza koji je svaki puta kada je dobio priliku odigrao na visokom nivou,” rekao je Luis Enrique.

“Sevilla je pritiskala, igrala je jako dobro. Oni su među 3-4 najbolje momčadi i moraš znati kako odigrati ovakvu utakmicu. Leo je odigrao sve. On bi mogao zaigrati na bilo kojoj poziciji i svejedno napraviti razliku,” dodao je Luis Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version