Site icon narod.hr

Rakitić nakon ulaska Seville u finale Europa lige: Ovo je bila prekrasna noć za sve ljubitelje nogometa

rakitić

Foto: fah

Ivan Rakitić igrat će u finalu ovosezonske Europa lige nakon što je njegova Sevilla u uzvratnoj utakmici polufinala natjecanja pred svojim navijačima pobijedila Juventus u produžecima 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teško mi se i nasmijati ili bilo što drugo s obzirom na veliki napor. U finale je ušla bolja momčad. Ovo je bila prekrasna noć za sve ljubitelje nogometa. Vjerojatno su i oni koji nisu navijali za nas, a zatekli su se na stadionu, poslali nešto veći sevillisti”, rekao je Rakitić nakon pobjede.

“Ponekad nije potrebno tražiti objašnjenje, nego samo raditi i uživati. Ovo natjecanje nam je posebno drago, jako smo vezani uz njega u zadnjih 15 godina”, dodao je bivši hrvatski reprezentativac.

Pozvao je navijače da dođu u što većem broju na finalnu utakmicu u Budimpeštu. “Što god da im bude trebalo, ja ću im pomoći da stignu u što većem broju”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version