Rakitić o Neymaru: Mi želimo da ostane i osjeti koliko nam je drag

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić vjeruje da njegov suigrač u Barceloni, brazilski napadač Neymar, neće otići u francuski PSG premda na njegovu odluku utječe stav obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi želimo da ostane i osjeti koliko nam je drag”, rekao je Rakitić uoči prijateljske utakmice protiv Real Madrida koja se u SAD-u igra u noći sa subote na nedjelju. Posljednjih tjedana su mediji izvještavali o mogućem odlasku Neymara navodeći kako bi njegov otac mogao imati posljednju riječ.”Svi znamo da je uvijek važno ono što kaže naša obitelj pa mi u svlačionici razumijemo njegove nedoumice. To je težak izbor no ja sam uvjeren da će ostati u Barceloni. Tijekom priprema se vidi da je uključen 100 posto i da se nije nimalo promijenio”, izjavio je Rakitić.”Nigdje ga neće tako lijepo i srdačno tretirati kao ovdje. Nadam se da će još dugo ostati s nama. Neymar je važan dio ove grupe”, dodao je 29-godišnji vezni igrač. Rakitić je rekao da prijateljska utakmica protiv Real Madrida, druga u povijesti prijateljska koju igraju međusobno dva rivala i prva na američkom tlu, neće biti tek pripremni susret.

“Neće to biti prijateljska utakmica. Uvijek želimo pobijediti a El Clasico je uvijek El Clasico. Nastojat ćemo odigrati dobru utakmicu i nastaviti s pozitivnim ritmom na ovim pripremama”, izjavio je Rakitić koji igra za Barcelonu od ljeta 2014.

Upitan je o mogućem dolasku novih igrača tijekom prijelaznog roka koji bi igrali na njegovoj poziciji. “Njima samima će biti jako teško no dobri igrači su uvijek dobrodošli”, istaknuo je. Rakitić je rekao kako je unatoč nagađanjima o odlasku Neymara situacija u svlačionici Barcelone jako dobra te da igrači tijekom priprema slušaju puno španjolske i latinoameričke glazbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.