Rakitić objavom fotografije s Messijem naljutio navijače Barcelone: ‘Upravo je objavio da odlazi iz kluba’

Foto: Instagram

Ivan Rakitić zbog jedne se objave našao na meti navijača. Naime, objavio je fotografiju s utakmice Hrvatske i Argentine iz Rusije na kojoj je i Messi, a onda su uslijedili komentari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je Rakitićeva objava na Instagramu. Neka se ne iznenadi ako ga prodaju ovog ljeta, Messi je diktator”, piše jedna navijačka stranica Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rakitić je na Instagramu objavio da odlazi iz Barcelone”, piše drugi korisnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći ga još jasnije tjeraju iz Barcelone: “Osobno mislim da je Rakitić opsjednut, potišten ili u svlačionici vlada svađa. Vrati se u Sevillu gdje i pripadaš! ”

Ima i onih koji Messija nakon ovoga uspoređuju sa Hitlerom:

U utakmici protiv Argentine Hrvatska je slavila s 3:0 i prošla skupinu, a Rakitić je zabio treći gol Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.