Rakitić: Ponosan sam što se Sevilla opet bori do kraja

rakitić
Foto: fah

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić, koji će za devet dana sa svojom Sevillom igrati u finalu Europske lige, rekao je da je ponosan na momčad jer se nakon boravka u zoni ispadanja vratila pobjedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je prošli tjedan pred svojom publikom svladala sa 2-1 Juventus u polufinalu Europske lige, a potom u nedjelju odigrala 0-0 u gradskom derbiju sa šestoplasiranim Real Betisom.

– Još jednom smo išli po tri boda, do posljednje minute, pa sam zadovoljan radom na terenu. Ovako moramo nastaviti dalje, zalagati se od prve do posljednje minute, izjavio je 35-godišnji Rakitić za klupske medije.

– Svi znaju što osjećam prema Sevilli i našem gradu. Nisam mogao niti zamisliti da ću doći do ovolikog broja odigranih utakmica, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Trebamo biti ponosni na sebe, na ovu momčad, jer se borimo do kraja, napomenuo je Rakitić koji je ove sezone upisao 48 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.