Site icon narod.hr

Raspored utakmica osmine finala i četvrtfinala

U posljednjoj utakmici prvog kruga Eurobasketa 2015. odigranoj u četvrtak u Berlinu Turska je tek u produžetku svladala Island sa 111:102.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Turke pobjeda nije ništa značila, jer se nisu mogli pomaknuti s četvrtog mjesta u skupini B, ali su na taj način odredili redoslijed drugog i trećeg, Španjolske i Italije. Da je kojim slučajem Island stigao do prve pobjede, Italija bi bila druga, a Španjolska kao treća došla u dio ždrijeba s Hrvatskom.

Tursku je do pobjede predvodio Muhammed Ali s 28 koševa i 12 skokova. Osman je ubacio 22 koša, Ilyasova 19, a Erden 18. Najbolji strijelac Islanđana bio je Sigurdarson s 22 koša, a Gunnarsson, koji je ubacio 16 poena, pogodio je tricu za produžetak.

Raspletom skupine B u kojoj je prvo mjesto bez poraza osvojila Srbija, drugo Španjolska, treće Italija, a četvrto Turska, popunjen je raspored nokaut faze EuroBasketa, koja će biti odigrana u Lilleu, a započet će u subotu, 12. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspored osmine finala i četvrtfinala EuroBasketa 2015.

Subota, 12. rujna
12:00 Latvija – Slovenija
14:30 Grčka – Belgija
18:30 Španjolska – Poljska
21:00 Francuska – Turska

Nedjelja, 13. rujna
12:00 Hrvatska – Češka
14:30 Srbija – Finska
18:30 Izrael – Italija
21:00 Litva – Gruzija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utorak, 15. rujna
Španjolska/Poljska – Grčka/Belgija
Francuska/Turska – Latvija/Slovenija

Srijeda, 16. rujna
Srbija/Finska – Hrvatska/Češka
Izrael/Italija – Litva/Gruzija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version