Site icon narod.hr

Rasprodaja na Maksimiru: Iskusni Zlatko Kranjčar i ‘dječji vrtić’

Foto: fah

Dinamo danas igra uzvratnu utakmicu u Salzburgu protiv istoimenog protivnika za ulazak u Ligu prvaka, posljednja je to, ujedno i najteža, prepreka za hrvatskog prvaka koji iz prve utakmice ima rezultat 1:1. Drugim riječima, Austrijancima je i neriješen rezultat, ako je on 0:0, dovoljan za plasman u najelitiniju klupsku ligu na svijetu, vjerojatno i financijski te sportski najunosniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, susret u Salzburgu bit će ujedno i posljednji susret Marka Roga i Eduarda u dresu Dinama, Marko Rog je, kako smo već pisali, sve dogovorio s talijanskim Napolijem, dok je portugalski vratar sve pak dogovorio s Chelseajem. Da će ova dva, u ovom trenutku možda i ključna, Dinamova igrača napustiti Zagreb potvrdio je i trener Dinama, Zlatko Kranjčar, kome će nakon toga ostati klub s mladim igračima, s obzirom kako je odlazak najavio i Soudani.

Dinamo će blago rečeno pristojno zaraditi od prodaje dvojice igrača, samo od Roga očekuje se zarada u iznosu od 13 milijun eura, međutim, kad odu svi tko će ostati?  Soudani navodno ima ponude uz Turske, turski klubovi dobro plaćaju svoje igrače, uglavnom je to razlog zašto mnogi od njih ostaju u svojoj zemlji gdje više nego pristojno zarađuju.

Nažalost, nastavlja se tako ljetna rasprodaja na Maksimiru, posljednji veliki nogometaš koji je napustio Maksimir, dakle, Dinamo, te otišao u torinski Juventus, bio je Marko Pjaca, a i on je tek jedva punoljetan s “dvadesetom na leđima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda kako će se na europski Dinamo, o kojem se često govorilo u Maksimirskoj 128., morati malo pričekati kako bi dobio i svoj europski štih u igračkom kadru. Naime, nakon odlaska ključnih igrača Dinamu zapravo ostaju tek mladići od svojih 18, 19 godina, uz poneku iznimku. Trener Kranjčar je optimističan, i takav će ostati do prvog ozbiljnijeg poraza, nadajmo se ipak kako on neće doći već u Austriji večeras.

Dinamovi navijači, nakon ljetne rasprodaje, se s pravom pitaju, koga je to njihov klub doveo kao pojačanje kako bi se barem pokušali nadomijestiti reprezentativci?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version