Razgovarala sa srebrnim olimpijcem Filipom Udeom: Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila gimnastički centar Aton

Foto: fah

U sklopu trodnevnog boravka u Međimurju i izmještanja ureda u Čakovec predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Nacionalni gimnastički centar ATON u Nedelišću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Stevo Tkalčec, ujedno i vlasnik NGC ATON upoznao ju je sa stanjem u gimnastici i sa značajem izgradnje centra koji je jedinstven u ovom dijelu Europe.

Tkalčec je rekao predsjednici da je zbog tog centra drastično porastao broj djece koja se bave bazičnim sportom gimnastikom, poboljšali su se rezultati hrvatske vrhunske gimnastike, osvajaju se medalje na velikim natjecanjima, a u Nedelišće brojne europske i svjetske ekipe dolaze na pripreme. Čelnu osobu države Željko Jakopec, predsjednik Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan informirao je o velikom broju gimnastičara, posebno mladih u klubu. Kazao je i da sve više djece prolazi kroz bazični sportski gimnastički program koji im kasnije omogućuje lakše prebacivanje u neki drugi sport, ali i izgradnju u zdrave sportske osobe koje se sportom mogu baviti i rekreativno. Predsjednica je pohvalila odličnu organiziranost gimnastike u Čakovcu i Nedelišću za koje je rekla da su dobar primjer kako se treba raditi s najmlađima, da se dobije masovnost iz koje se može izvući i vrhunski rezultat.

Grabar Kitarović razgovarala je i sa srebrnim olimpijcem Filipom Udeom kojemu je zaželjela sreću u daljnjoj karijeri i izrazila nadu kako će osvojiti još medalja za svoju domovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.