Site icon narod.hr

Razočarani Lovre Kalinić nakon poraza Hajduka: ‘Svi moramo preispitati sami sebe’

kalinić

Foto: fah

Kako smo već pisali nogometaši Hajduka u sklopu 18. kola Prve hrvatske nogometne lige na Poljudu su poraženi od Lokomotive 1:0. Prva je ovo pobjeda Lokosa na Poljudu od 2012. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice i poraza oglasio se i prvi vratar Hajduka Lovre Kalinić koji nije krio razočaranje igrom te zalaganjem svojih igrača na utakmici:

“Nakon ovakve utakmice nema se mnogo toga za reći. Loša naša predstava. Ni blizu one utakmice u Zagrebu. Zbog čega? Ne znam. Svi moramo preispitati sami sebe, naše karaktere. Bez srca, bez želje, mislim da ne možeš očekivati nešto više, a ja u idućoj utakmici želim vidjeti da je svaki igrač maksimalno angažiran i da se stavi u službu ekipe. Imali smo 85 minuta da zabijemo gol. Mislim da moramo poraditi na timskom karakteru i to je najbitnije”, poručio je Lovre Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version