Reakcije igrača Dinama: ‘Žalim što nismo realizirali još koju priliku’, ‘Moramo tako igrati u kod njih’…

Zagreb, 21.08.2019 - Prva utakmica doigravanja za nogometnu Ligu prvaka izmeðu Dinama i Rosenborga na stadionu u Maksimiru. Na slici igraèi Dinama Nikola Moro, Bruno Petkoviæ i Amer Gojak slave na kraju utakmice. foto HINA/ Daniel KASAP/ ds

Dinamovi nogometaši su isijavali zadovoljstvom nakon pobjede 2-0 protiv Rosenbroga pred 27.000 navijača na Maksimiru, ali su gotovo svi istaknuli žaljenje što nisu iskoristili još pokoju stvorenu priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zabili smo dva gola, ali imali smo još dosta šansi. Ja sam dvaput bio blizu”, izjavio je kapetan Dinama Arijan Ademi u programu Hrvatske televizije.

“Dobro smo igrali, znali smo koje su protivnikove vrline, da su najopasniji iz prekida. Sad gledamo prema utorku i kako da zadržimo ovu prednost. Neće nam biti lako, jer su dosta agresivni i jaki iz prekida. Na to moramo dobro paziti”, dodao je Ademi.

Dinamo je poveo pogotkom Brune Petkovića iz kaznenog udarca, koji je izveo iako je na njemu napravljen prekršaj za najstrožu kaznu, a iza sebe je imao promašaj s bijele točke u završnici dvoboja protiv Ferencvarosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odigrali smo jako dobru utakmicu. Dali smo im minimalno prostora, iako su imali par prilika iz prekida. Žalim što nismo iskoristili još koju od prilika koje smo stvorili. Imamo dobru prednost, ali ona mora biti jako dobro obranjena”, poručio je Petković.

Drugi pogodak bio je djelo Mislava Oršića, koji je prije nekoliko dana dobio premijerni poziv Zlatka Dalića u hrvatsku reprezentaciju.

“Dosta rano smo zabili prvi pogodak, a kad smo zabili i drugi, malo smo odahnuli. Kod mog gola sam malo čekao, jer je lopta skakutala. Opalio sam i srećom je ušla”, rekao je Oršić koji je također istaknuo koliko je Rosenborg bio opasan u prekidima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svaka lopta u kazneni prostor je bila opasna.”

No, Oršić zna recept za prolaz u Ligu prvaka.

“Moramo igrati kao danas i kao protiv Ferencvarosa kod njih. Kad smo na tom nivou, možemo svakoga pobijediti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.