Site icon narod.hr

Reakcije nakon senzacionalnog poraza Marina Čilića u Wimbledonu: ‘Šteta što je dan tako završio’

Foto: fah

U najvećem iznenađenju dosadašnjeg dijela trećeg Grand Slam turnira u sezoni, najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić zaustavljen je u 2. kolu Wimbledona nakon što je u četvrtak, u nastavku prekinutog dvoboja protiv Argentinca Guida Pelle, poražen sa 3-6, 1-6, 6-4, 7-6 (3), 7-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, meč je prekidan zbog kiše što je poremetilo ritam Marina Čilića, koji je prije prekida vodio 2:0 u setovima i bio nadomak pobjede. Senzacionalnim porazom Čilić će sasvim sigurno pasti i na ATP ljestvici. Sada drži peto mjesto, a prošle je godine igrao finale Wimbledona.

Čilić se prema vlastitom priznanju nije danas dobro osjećao kao jučer.

“Šteta je što smo morali stati sinoć. Kad smo se vratili na teren, bilo je sklisko i izgubio sam svoj servis. Čekali smo tamo iza terena da prestane kiša, kad smo se vratili, nije padala. Kad smo se zagrijali, ponovo je počela kiša. Suci su rekli da možemo pokušati igrati ako želimo, odlučili smo igrati. Šteta što je dan tako završio”, rekao je Čilić nakon šokantnog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane senzacionalni Argentinac imao je razloga za zadovoljstvo poslije nenadane velike pobjede nad petim igračem svijeta.

“Jučer je Čilić igrao tako dobro, ništa mu nisam mogao. Danas sam počeo igrati agresivnije i boriti se za svaku loptu, zato sam pobijedio. Trava mi nije najdraža podloga, ali počeo sam osjećati više samopouzdanja i servirati puno bolje”, rekao je Pella nakon za njega nezaboravnog meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version