Reakcije nakon Sevillinog osvajanja Europske lige: ‘Ovaj trofej podigli smo za one kojih više nema, za sve naše navijače’

epa08616942 Alessandro Bastoni (L) of Inter in action against Suso (R) of Sevilla during the UEFA Europa League final match between Sevilla FC and Inter Milan in Cologne, Germany, 21 August 2020. EPA/Wolfgang Rattay / POOL

Sevilla slavi svoj šesti trofej pobjednika Europske lige nakon pobjede nad milanskim Interom 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razočarani smo, ali i nakon ove utakmice moramo dalje. Nadamo se da ćemo još ovakvih velikih finala igrati u bliskoj budućnosti. Možemo napraviti velike stvari, dobri temelji za ponavljanje rezultata ovakve razine u našoj momčadi svakako postoje. Nismo danas bili onakvi kakvi smo trebali biti, ali sljedeće sezone vratit ćemo se još jači. Čestitke Sevilli, sjajna su momčad i to su još jednom pokazali ove večeri”, rekao je nakon utakmice Interov vratar Samir Handanovič, pišu Sportske novosti.

“Svi su igrači dali sve od sebe, napravili smo sve za pobjedu. Ovaj nam je trofej jako važan. Zahvalan sam klubu na svemu što je učinio za mene. Sretan sam, zabio sam pogodak kojeg posvećujem mojoj supruzi koja je u blaženom stanju”, rekao je Diego Carlos.

“Ova je skupina ljudi zaslužila ovaj trofej. Svakodnevno smo se borili s problemima kojih je bilo podosta, prošli smo sve te prepreke zajedno. Ovaj trofej podigli smo za one kojih više nema. Za Mariana Puertu, za Josea Antonija Reyesa, za sve naše navijače. Sada je vrijeme za uživanje. Ponosni smo”, rekao je kapetan Seville Jesus Navas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala svima onima koji su zaslužni za to da se ovo finale uopće odigralo. Ako pogledate ovu sezonu, ona je za nas završila sjajno. Igrali smo u finalu Europske lige, to prije nekoliko godina Inter nije mogao ni zamisliti. Pobjede i porazi sastavni su dio nogometa, ovo nam daje veliki optimizam za budućnost. Trener i struka odradili su sjajan posao, sad sve svi zajedno idemo vrlo kratko odmoriti jer nas čekaju nove obveze u vrlo skoro vrijeme”, poručio je predsjednik Inter Steven Zhanga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.