Real donio odluku: Danas će objaviti ime novog trenera

Foto: fah

Nakon što je na klupi Real Madrida naslijedio Julena Lopeteguija, Santiago Solari nastavlja nizati odlične rezultate, pa iako je trebao biti samo privremeno rješenje čini se da bi uskoro mogao postati i trajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji na Otoku pišu da bi čelnici Reala uskoro mogli na stol Solariju staviti ugovor kojim bi ga i trajno vezali uz klub.

Zna se da u španjolskoj La ligi ne dozvoljava privremenom treneru da na klupi provede duže od dva tjedna.

“Na prvom mjestu je Real i treba učiniti sve za dobrobit momčadi, sve ostalo je nevažno”, rekao je jednom prilikom Solari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ovo dao je naslutiti i predsjednik Emilio Butragueno.

“Prava istina je da smo zadovoljni s njim. Iza nas su teške utakmice, a i imali smo velikih problema s ozljedama, ali pokazali smo karakter. Imamo sjajne igrače i čitava momčad se diže iz utakmice u utakmicu, moramo samo nastaviti u istom ritmu”, rekao je predsjednik Emilio Butragueno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.