Real Madrid osvojio 35. titulu prvaka u povijesti, Modrić igrao

modrić
Foto: fah

Domaćom pobjedom od 4-0 protiv Espanyola, u ogledu 34. kola španjolske La Lige, nogometaši madridskog Reala su i matematički osigurali novi naslov prvaka, 35. u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prednost Reala je pred svima nenadoknadiva. Inače, ilustracije radi, Barcelona je 26 puta bila prvak Španjolske, dok je treći na toj ljestvici madridski Atletico s 11 naslova.

Iako je trener Ancelotti najavio da će odmarati hrvatskog nogometaša Luku Modrića, zbog utakmice protiv Manchester Cityja koja slijedi, kapetan Vatrenih je igrao sat vremena, a za njega je ovo bio 19. trofej od dolaska u Real.

Kasnije navečer još se sastaju Valencia i Levante u gradskom derbiju te Athletic i Atletico u Bilbau.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju igraju Elche – Osasuna, Granada – Celta, Rayo Vallecano – Real Sociedad i Barcelona – Mallorca, a u ponedjeljak Getafe i Betis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.