Real preko svog biltena Marce vrši pritisak na Luku Modrića…

Rijeka, 27.03.2021 - Kvalifikacijska utakmice za Svjetsko nogometno prvenstvo, Hrvatska - Cipar, na stadionu Rujevica. Na slici Luka Modrić. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

I dok se većina hrvatskih navijača nada da bi se kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić od Vatrenog dresa trebao oprostiti iduće godine, nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, Real Madrid, preko svog biltena Marce, vrši pritisak na najboljeg hrvatskog nogometaša svih vremena. Treba odmah spomenuti da su Marca i Real već ranije vršili pritisak na Luku, koji, srećom, nije urodio plodom. Kapetan je na sve reagirao kapetanski te je na pritiske odmahnuo rukom i odlučno ih odbio. Nadajmo se da će tako biti i sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca piše kako u Madridu nisu sretni da se Modrić u ionako poznim godinama troši igrajući i za klub i za reprezentaciju. Inače ta ista Marca kad je Luka dolazio u Real iz Tottenhama tretirala ga je gotovo kao uljeza. Marca piše kako Real želi da se Modrić posveti isključivo Realu nakon što je nastavio suradnju s madridskim klubom do sljedećeg ljeta.

Luka Modrić igrao je na Europskom prvenstvu, bio je vidno umoran, a što je došlo do izražaja posebno tijekom utakmice protiv Španjolske u osmini finala. Luka je za Real prošle sezone odigrao rekordno veliki broj utakmica. Modrić ima veliku želju zaigrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a o čemu smo već pisali, i onda se oprostiti od najdražeg dresa.

“Luka je za Hrvatsku debitirao 2006. godine kada je imao samo 20 godina, danas ima 35 godina i nedodirljivi je vođa svoje zemlje, što je dovelo do najvećeg uspjeha u 2018. godini i srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Njegova posvećenost Hrvatskoj je ogromna, a cilj mu je povući se nakon Svjetskog prvenstva u Kataru sljedeće godine. No, situacija s njim je specifična. Produžio je ugovor s Realom do ljeta 2022., a Svjetsko prvenstvo je pola godine kasnije. U Realu postoji velik broj ljudi koji su ga zamolili da prestane igrati za Hrvatsku i da se koncentrira samo na Real”, objavila je Realu bliska Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.