Site icon narod.hr

Real proslavio naslov prvaka Europe pred tisućama navijača

epa11386399 Real Madrid's Luka Modric poses with the UEFA Champions League trophy during an open-top bus parade of the team in Madrid, Spain, 02 June 2024. Real Madrid won the UEFA Champions League 2024 final soccer match against Borussia Dortmund on 01 June 2024. EPA/JuanJo Martin

Nogometaši Real Madrida, među kojima Luka Modrić, proslavili su u nedjelju naslov prvaka Europe pred više desetaka tisuća navijača u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Šampioni, šampioni!, skandirali su navijači na glavnom trgu Puerta del Sol pogleda usmjerenih prema zgradi regionalne vlade.

Na njen balkon izašli su igrači predvođeni kapetanom Nachom Fernandezom te im pokazali osvojeni pehar Lige prvaka.

Real Madrid je u subotu navečer pobijedio s 2-0 Borussiju Dortmund u finalu odigranom u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Hvala vam na podršci ove sezone, rekao je Dani Carvajal koji je zabio vodeći gol u 74. minuti. – Ove sezone smo bili poraženi u samo dvije utakmice, a fantastična sezona je kulminirala jučer, dodao je.

Igrači Real Madrida, koji su prethodno osvojili španjolsko prvenstvo i Superkup, imali su primanja kod madridskog nadbiskupa, regionalne predsjednice i gradonačelnika Madrida. – Biti prvak je velika privilegija, ali također nosi osobnu i društvenu odgovornost, rekao je nadbiskup Jose Cobo Cano.

Branič Nacho Fernandez i dokapetan ekipe Modrić došli su u subotu do 26. trofeja s “kraljevskim klubom”, čime su postali najtrofejniji igrači u 122 godine dugoj povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Real Madrid je klub mog života, ovdje se osjećam kao doma…, rekao je Modrić novinarima nakon završetka utakmice na Wembleyu. – Puno puta sam rekao da bih volio ovdje završiti karijeru, da bi mi to bio san, pa se nadam da će se to i ostvariti, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version