Real svladao Inter golom Rodryga u 89. minuti, igrali Modrić, Perišić i Brozović

epa09470548 Real Madrid's Luca Vazquez (L) challenges for the ball Inter Milan’s Ivan Perisic during the UEFA Champions League group D soccer match between FC Inter and Real Madrid at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 15 September 2021. EPA/MATTEO BAZZI

Real Madrid pobijedio je Inter u susretu 1. kola skupine D Lige prvaka nakon što su na San Siru slavili 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Rodrygo u 89. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je bio bolji pred svojom publikom uz šanse koje su se redale preko Lautara Martineza, Edina Džeke, Ivana Perišića i Marcela Brozovića, a Real Madrid je prijetio, posebice u prvom dijelu.

No, u drugom poluvremenu Real Madrid je bio aktivniji i ono najvažnije napravio je u samoj završnici ogleda, kad je Rodrygo iskoristio dodavanje Viniciusa i zabio jedini gol u utakmici.

Marcelo Brozović bio je jedini iz redova hrvatskog trojca koji je odigrao utakmicu u punoj minutaži i bio je jedan od najboljih na terenu. Ivan Perišić napustio je igru u 54. minuti, a Luka Modrić je igrao do 80.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.