Real velikim preokretom pobijedio Sevillu, gol Rakitića

real
Foto: fah

Real Madrid je pobijedio Sevillu s 3:2 u velikom derbiju 32. kola španjolske La Lige, i to nakon što je domaćin poslije prvog poluvremena vodio s 2:0. Ovom pobjedom “Kraljevski klub” učvrstio se na prvom mjestu sa 75 bodova, a Barcelona i Sevilla na drugoj i trećoj poziciji imaju po 60.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je nakon prvog poluvremena vodila s 2:0. Povela je u 21. minuti iz slobodnog udarca Ivana Rakitića s ruba kaznenog prostora, a prekršaj koji je doveo do slobodnog udarca i gola skrivio je Luka Modrić.

Na 2:0 povisio je četiri minute kasnije Erik Lamela. Smanjio je zaostatak u 50. minuti Rodrygo, izjednačio je u 83. minuti Nacho Fernandez, a onda je nevjerojatni Karim Benzema u drugoj minuti sudačke nadoknade utakmice pogodio za 2:3!

Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu za domaćina, dok je Luku Modrića u 81. minuti zamijenio Marco Asensio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.