Rebić potpisao petogodišnji ugovor s Milanom

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić potpisao je ugovor s Milanom do 2025. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, igrao je za Rossonere kao posuđeni igrač Eintrachta, no Talijani su nakon njegovih odličnih nastupa odlučili otkupili ugovor.

Andre Silva je otišao u suprotnom smjeru. Eintracht je naime, otkupio njegov ugovor od Milana, a dio dogovora je bio da Rebić ostane na San Siru.

“AC Milan sa zadovoljstvom objavljuje trajno potpisivanje Ante Rebića iz Eintrachta nakon njegove posudbe u klubu prošle sezone. Ugovor s hrvatskim napadačem traje do 30. lipnja 2025. godine. Ante tako nastavlja svoj put u redovima Rossonera nakon što je tijekom sezone 19./20. postigao 12 golova u 30 nastupa i bio najbolji strijelac momčadi”, objavio je Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.