Site icon narod.hr

Reeal Madrid razmišlja o revoluciji u nogometu: Godišnji usred sezone

Foto: Instagram

Globalni sindikat igrača FIFPRO, zajedno s PFA-om i Udrugom svjetskih liga (WLA), zaprijetio je pokretanjem pravnih postupaka ako FIFA nastavi širiti turnire i stvarati nova natjecanja. Zato Real Madrid razmatra dopuštanje igračima da odu na kratke odmore tijekom sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrači trebaju odmor, trebaju odmore i razmišljamo o individualnom odmoru igrača tijekom sezone”, rekao je trener Reala Carlo Ancelotti na konferenciji za novinare u subotu.

“Razmišljamo o davanju stanki tijekom sezone, da igraču damo tjedan dana odmora kako bi mogao otići i ostati sa svojom obitelji, posebno igračima koji igraju za reprezentacije, koji imaju vrlo malo odmora jer obično ne dobiju ni dan odmora u međunarodnim pauze”, dodao je.

“Procjenjujemo s medicinskim osobljem i fizičkom pripremom…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid će se natjecati u La Ligi, Ligi prvaka, Kupu kralja i Španjolskom Superkupu u Saudijskoj Arabiji, plus FIFA-inom Interkontinentalnom kupu i u novom FIFA-inom Svjetskom klupskom prvenstvu u SAD-u.

“U ovom trenutku još uvijek ne znamo ni datum (klupskog Svjetskog prvenstva), isto je s Interkontinentalnim. Licitiramo za sedam naslova, ali još ne znamo kada i kako”, rekao je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version