Rekordi Lige prvaka: Šesti naslov Liverpoola, Real i Španjolci najuspješniji, Milan drugi…

Foto: fah

Nogometaši Liverpoola osvojili su šesti naslov prvaka Europe, no rekorder je i dalje Real Madrid sa 13 europskih naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šestom europskom krunom, Liverpool se probio na treće mjesto najuspješnijih klubova, a ispred njega su tek Real Madrid (13) i Milan (7).

Slijede Bayern i Barcelona sa po pet titula, Ajax sa četiri krune, te Inter i Manchester United sa po tri naslova.

Po zemljama rekorderi su Španjolci sa 18 titula prvaka, engleski klubovi imaju 13 naslova, a na trećem mjestu su Talijani sa 12 naslova prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OSVAJAČI NASLOVA PRVAKA EUROPE

13 – Real Madrid

7 – Milan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6 – Liverpool

5 – Bayern Munchen, Barcelona

4 – Ajax

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3 – Manchester United, Inter

2 – Benfica, Nottingham Forest, Juventus, Porto

1 – Celtic Glasgow, Feyenoord Rotterdam, Aston Villa, Hamburger SV, Steaua, PSV Eindhoven, Crvena zvezda, Olympique Marseille, Borussia Dortmund, Chelsea

BROJ TITULA PO DRŽAVAMA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18 – Španjolska

13 – Engleska

12 – Italija

7 – Njemačka

6 – Nizozemska

4 – Portugal…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.