Remi Milana i Intera, zaigrala sva trojica Hrvata

epa09570546 Milan’s Zlatan Ibrahimovic (2-R) in action during the Italian Serie A soccer match between AC Milan and FC Inter at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 07 November 2021. EPA/MATTEO BAZZI

U velikom derbiju talijanskog nogometnog prvenstva na San Siru su se sastali Milan i Inter, a uzbudljiv milanski obračun završio je podjelom bodova, 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastupila su sva trojica Hrvata, Marcelo Brozović i Ivan Perišić bili su u početnoj jedanaestorki Intera, dok je Ante Rebić ušao u igri kod AC Milana u 59. minuti umjesto Rafaela Leaoa.

Milan je i dalje bez poraza u prvenstvu te je s 32 boda izjednačen s Napolijem, koji je ranije danas remizirao s izvrsnom Tudorovom Veronom, na vrhu. Inter je treći i zaostaje sedam bodova za vodećim dvojcem (25 bodova), a 22 boda ima četvrtoplasirana Pašalićeva Atalanta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.