Remi PSG-a s Lorientom, Kovačev Monaco u derbiju svladao Rennes

epa08961256 AS Monaco's Croatian head coach Niko Kovac gestures during the French Ligue 1 soccer match AS Monaco vs Olympique Marseille, at Stade Louis II, in Monaco, 23 January 2021. EPA/SEBASTIEN NOGIER

U dvoboju 19. kola Francuske lige Lorient i PSG su odigrali 1-1. Parižani su se poraza spasili golom Icardia u sudačkoj nadoknadi. PSG je i dalje bez Neymara i Mbappea, a drugo poluvrijeme je odigrao Sergio Ramos, koji je u završnici dobio crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lille je s 3-2 nadigrao u gostima Bordeaux, koji je dvaput vodio, a ipak izgubio. Ivo Grbić je bio na vratima Lillea, dok je Domagoj Bradarić ostao na klupi.

Monaco je u derbiju svladao Rennes s 2-1. Gosti su poveli golom Terriera (16pen), ali je Monaco Nike Kovača uspio preokrenuti pogocima Ben Yeddera (35) i Vollanda (72). Lovro Majer je izašao iz igre kod gostiju u 63. minuti.

Marseille je kod kuće odigrao 1-1 s Reimsom, a poraza se spasio golom Payeta iz penala u 98. minuti. Duje Ćaleta Car je izašao iz igre u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG vodi s 46 bodova, 13 više od Nice i Marseillea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.