Site icon narod.hr

Remi u Koprivnici, Gorica se bodovno izjednačila s Dinamom

Foto: fah

Nogometaši Slaven Belupa i Gorice odigrali su bez golova u Koprivnici u prvoj utakmici 15. kola SuperSport HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to iznimno loša nogometna predstava dva neraspoložena suparnika o čemu govori i podatak kako su tijekom svih 90 minuta viđena tek dva udarca u okvir gola, po jedan s obje strane.

Najzanimljiviji trenutak dogodio se u 43. minuti kada je vratar Gorice Banić umalo u vlastitu mrežu ubacio loptu nakon neopasnog ubačaja Šakote, no na njegovu sreću lopta je pala na gredu.

Gorica je ovim remijem ostala četvrta i bodovno se izjednačila sa trećim Dinamom. Obje momčadi imaju po 23 boda, no Modri imaju i dvije utakmice manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju poziciju zadržali su i Farmaceuti koji su ostali na osmom mjestu, sa 14 bodova.

U subotu su na rasporedu dvoboji Rudeša i Istre 1961 (16 sati) te Osijeka i Lokomotive (18.10).

Nedjelja donosi ogled Hajduka i Varaždina od 16.30, a kolo će zaključiti od 19 sati derbijem na Rujevici Rijeka i Dinamo, a tu utakmicu moći ćete pratiti na Drugom programu HTV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version