Remi u Kranjčevićevoj, 116. pogodak Krstanovića

Foto: fah

Dvobojem Hrvatskog dragovoljca i Slaven Belupa u Kranjčevićevoj otvoreno je 34. kolo domaćeg nogometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je završio bez pobjednika, sa po jednim pogotkom s obje strane. Domaćin je poveo već u trećoj minuti lijepom akcijom po lijevoj strani. Bernard Karrica je proigrao Roka Jurišića koji je ubacio prizemnu loptu na peterac gdje je najbrži bio Matija Frigan koji zabija za 1:0.

Gol su provjeravali i suci u VAR sobi i na kraju je odlučeno da nije bilo zaleđa te je pogodak priznat.

Gosti su do izjednačenja stigli iz kaznenog udarca u 49. minuti nakon što je sudac Dario Kulušić vrlo strogo pokazao na bijelu točku nakon što je lopta pogodila Ivana Smolčića u ruku iako je branič domaćih imao ruke iza leđa. Siguran realizator bio je 39-godišnji Ivan Krstanović. Legendi HNL-a to je bio 116. gol u domaćem prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći nogometaši susret su završili s desetoricom igrača nakon što je u 81. minuti isključen Bernard Karrica zbog drugog žutog kartona.

Hrvatski dragovoljac, koji sljedeće sezone seli u drugu ligu, ostao je na začelju ljestvice s 19 bodova, dok su Farmaceuti zadržali sedmu poziciju s 35 bodova.

U subotu su na rasporedu dvoboji Gorice i Lokomotive te Istre 1961 i Šibenika, a svi ljubitelji domaćeg nogometa s nestrpljenjem iščekuju nedjelju kada su na rasporedu dva velika derbija koji bi mogli biti ključni za rasplet prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo na Maksimiru dočekuje Osijek, a Rijeka je na Rujevici domaćin Hajduku u Jadranskom derbiju, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.